förlåt moi!

vi tar en bloggpaus under helgen! sry för det men evelina är i skellefteå till sent idag och hon kmr säkert vara jätte trött och jag är så slut som man kan bli! tyvärr. men vi hörs väl troligtvis antingen på måndag elr på söndag kväll (imorgon) ;) haha, pusshej♥

/m

godmorgon!

förlåt för den grymt torra uppdateringen igår! :( men jag hinner förhoppningsvis skriva något mer idag efter praon!
som sagt var jag ute och sålde fika igår ;) det var bara EN som inte köpte av min kaka! (av dom som köpte något) och sen fick vi sluta sälja tidigare än väntat så jag följde med julia hem innan vi drog till efs och fixa klart det mesta till imorgon! det kommer bli grymt roligt! =)

aja, har bara ½ timme på mig att fixa mig innan jag ska gå.. så jag slänger in en låt! ;)



/m

träning..

tjeeeniis, sitter här med sötpojken nummer 1! (han tvinga mig skriva så, han rent utav band fast mig och hota med svärd) iallfall för att undvika bloggtorka idag slänger jag bara in en snabb update. ehm.. tyvär har jag absolut ingenting att skriva, haha.. nåja träning ikväll från sju till halv nio, då äre friidrott som gäller! ;)

gammal bild på oss, har ej fotat ngt idag ;b

dagens outfit =)



förresten är inte mitt hår sådär mörkt (även om man kan önska sig det! :D)

men förlåt för en riktigt snål uppdatering idag.. :s men jag har haft fullt upp ända tills jag kom hem då somnade jag på direkten! ;) fast uppdateringen kommer inte bli så mycket bättre (från min sida) för jag ska sälja kakor och sånt innan jag drar till efs för att fixa klart allting innan "fredagsfeber" som vi tjejer ska hålla imorgon för killarna! så det här blir mitt sista (& även mitt första) inlägg för dagen medans evelina får underhålla er :) ha det bäst! ♥

/m

oops..

sommarkaka alá miriam! :)

men det är faktist inte jag som ska ha den! nog för jag råkade tjuvsmaka lite :s hehe
jag bakade den till imorgon då vi ska stå ute och sälja för att tjäna pengar med brasset.
jag menar..
Berliiiin! :) haha, men med den goda bild vill jag säga hejdå! vi hörs väl
troligtvis imorgon om jag hinner, annars får evelina underhålla er! ;)
godnatt!♥

/m


vår sista pizzamåltid..

idag på lunchen gick vi och unna oss en fet pizza, men det var den sista. haha! vi har nämligen kommit överens med varandra att inte äta onyttigheter ändå fram tills sommaren! hur tror ni det kommer gå? ;) 
men självklart får vi fuska lite på helger, kalas osv =) hihi! jag köpte även en tröja som jag kan visa snart, inte så speciell men lite söt sådär.. :)



/e

HEADER!

jag har nu gjort en ny header, fast vi blev inte direkt nöjda med den så det kommer en ny när vi har tid och göra en lite nogrannare ;) men tills dess får den här duga :) vad tycks? ♥



/ m

svar på kommentar =)

mamma mia om tack så mycket =):
jag röstade många gånger :)
IP: 78.70.207.36
24 Mars, 17:50



detta förklarar mycket! =) tack för att du röstade på oss "mamma mia" ;) fast man får ju bara rösta en gång ;) men det var en najs tanke ;p

en gammal klassiker!

mycket uppdatering från min sida idag! men kände att jag borde lägga till en låt i våran kategorin musiktipset !
så här kommer en gammal klassiker som jag fallit för ;)

james blunt - you're beautiful


/ m

tack så mycket =)

måste bara tacka alla som röstat på oss i veckans blogg! =) om det är någon som känner att dom vill rösta på oss klicka då in på www.enmaddi.blogg.se och rösta! ;)

P.S håller på med en ny header som förhoppningsvis snart kommer upp! =)



/ m

Hola!

tjao! har nyss kommit hem från praktiken, blev en riktigt lång dag faktist! men jag hann tyvärr inte skriva något innan jag for, felbedömde hur mycket tid jag hade på mig ;) det blev stressigt värre! haha

sitter här med H&M katalogen framför mig och det känns som på julafton när man ska öppna presenterna ;) *humor*
måste bara säga en sak! ... OM EXAKT TRE VECKOR ÅKER JAG TILL BERLIN! :D det kommer bli hur underbart roligt som helst! =) tihi, 


hahaha ;)

/ m

biggest loseer! ;D


blev så att min lilla sötnos andreas kom hit ett litet tag ikväll. vi har mest sett tv, lyckas av någon anledning alltid pricka in programmet "biggest loser".. haha! det har blivit vår grej att sitta bänkad framför tvn när detta bantningsprogram går, men det är egentligen gode otroligt hur mycket dom går ner!

iallafall, fick tid över imorse, och vad gör man då? jo.. egobilder! haha ;)
nu hoppas vi på att miriam också visar lite mer bilder på hur söt hon är! =)


försökte mig på en dagens outfit bild men det gick inge vidare :(

även riktigt soligt idag! självklart åkte solbrillsen på ;)




/e

tisdag..

tjaaa! såg att jag fått i uppdrag av m att berätta om vår dag.
vi började praoen kl 12.00 med att städa, och det har vi gjort hela dagen i princip, förutom sista hlavtimmen då vi fick gå och handla in varor de behövde. dagens arbete slutade redan halv tre, alltså 2,5h jobb. lite långtråkigt än så länge, men imorogn får vi börja tvätta hår! också skulle vi få fixa varandras hår ;) iaf efter att vi slutat gick vi på en skoaffär där miriam hitta sina skor, sedan gick vi till en klädesbutik där vi endast kika runt och prova lite kläder. sen finns det väl inte så mycket mer att berätta? har typ suttit vid datorn ändå sen jag kom hem.. =)
oj så tjorvigt berättat, hoppas det går läsa. :)

kanske lite onödigt stora bilder.. (a)








söt min på mig där ;o


/ e


summertime



detta skulle jag vela köpa in till min sommar garderob! :) en både enkel och stilren outfit. ♥

så himla sugen man blir på sommar när man kikar in på hm.com, de har fått in ett stort sortiment med vår/sommar kläder! vill bara slänga alla klumpiga skor, tjocka jackor, fula varma kläder och in med söta ballerina skor, korta kjolar, linnen, klänningar och de minimala jeans shortsen. snö, SMÄLT! ;)

/e

 


ännu ett hem för mina fötter att vila i :)



köpte dessa skorna idag efter vi slutade praon! eller än är dom bara "hemlånade" eller vad man nu kan kalla det ;) jag var inte riktigt säker om de var rätt storlek. men ju mer jag använder dom desto mer gillar jag dom! och det var riktigt bra pris på dom också! :)

märket heter duffy och dom kostade bara 199 kr! vet inte om det är bra kvalitét men det får vi helt enkelt se! :)
förresten, evelina ska få skriva lite om dagen som varit idag ;) evves time in the spotlight!


/m


veckans blogg!

vi tänkte pröva turen och vara med i veckans blogg! :)
bloggen vi "tävlar i" kommer ni till om ni klickar här!



godmorgon!

Jag vaknade nyss av att min broder ringde och förstörde min sovmorgon...
jag var tvungen springa hela vägen ner till våran dator kolla någonting som jag inte har en aning om vad det var ;) men det dög tydligen! haha!

men det här fick bli ett kort inlägg (alltså en "snabbis") för nu ska jag skynda mig in i duschen (mitt hår ser hemskt ut!!) så jag kan ta det lugnt innan jag går iväg mot praon! pusshej♥

/ m

bellida.blogg.se! - tävling

måste bara säga ett grattis till oss själva! :D

vi har varit med i en tävling hos "bella" och gissa vad ?!? ... VI VANN! :D
haha vi blev minst sagt galna när vi gick in och såg att vi var de lyckliga vinnarna. vi tackar så mycket och ger henne en stor fet länk! EN STOR FET LÄNK! haha! :)


tsatziki <3

tjuddeludd! idag har vi som sagt haft första praodagen! vi börja klockan tio och fick sluta redan kvart över elva! haha det kallar vi chill! ;) efter praktiken drog vi iväg till turklövern och köpte oss årets första glass, passade bra till det soliga vädret! :) förresten så har vi nog inte berättat vart vi praoar, men vi är iallafall på en frisörsalong som heter klippet. vårat arbete idag blev endast att rulla handdukar, torka hyllor och sortera värmespolar. haha finns väl inte så mycket att göra eftersom vi inte får klippa osv! men kul iallfall att vara med varandra =)

nåja, nu ska vi ut och ta massor med fina bilder på fina flickor som vi! hihi.. :)

(bild sen i lördags!)

s o l o

tänkte fylla på lite i kategorin "musiktipset" där vi lägger in de låtar vi tycker är bra och lyssnar på just nu, och ja, jag vet att detta är en gammal utnött låt men man kan inte annat än älska den. så himla skön låt alltså! :) som tyvär fastnar i huvudet.. synd också att det inte riktigt låter lika bra från min sida :(




hiss & diss!

nu är det dags för den hederliga hissen och dissen!



+ glass! det måste ju vara det godaste som finns? :)

+ one tree hill! det är enligt mig den bästa serien som finns! fast scrubs konkurerar möjligtvis med oth ;)

+ praktik! har ju inte haft så mkt praktik än, men imorgon bär det av! gryymt taggad =)

+ musik!
nått som är så vanligt men hur bra som helst! 




- kyla! det är så jobbigt att gå omkring och vara kall hela tiden!

- alkohol! jag är nykterist och enligt mig är alkohol något som bara förstör!

- folk som "dissar"!  haha, detta passar in på min diss! *dålig humor*. men om man inte orkar skriva så säg det bara istället för att ignorera! ;)


nu har ni fått läsa lite om min åsikt ;) vi hörs imorgon!
ska försöka skriva ett blogginlägg innan praon!

/ m


goddagens!

Jag vaknade grymt tidigt idag, steg upp klockan 9! det förvånade mig att jag vaknade så tidigt efter den hårda kvällen! mycket skratt men även gråtande ;)
och ni ska bara veta hur bra väder det är idag, molnfritt och 0 grader! inga många isbjörnar som är ute idag! men trots att solen skiner sitter jag inne vid datorn och ruttnar. typiskt mig!

uppdateringen kom lite sent idag, men jag har ingen inspiration just nu.. men det kommer en Hiss & Diss senare idag! :) just wait and see!


reflexer är till för att användas ... på huvudet! :)

/ m

bilder från ikväll!

ja en riktig BILDBOMB! :D

klockan börjar dock närma sig fyra så skriver mer imorgon, pusshej! ;*
















the great evening!

nu är det äntligen dags för våran tjejkväll! hahah, eller vi kallar det väl iallafall så ;) det kommer bli en klassiker! ansiktsmask, kärlekskomedi, morötter, gurka och dip! hur najs kommer inte det bli? :)

aja, nu ska vi ut i snöstormen bland isbjörna och andra farliga djur som vi inte hunnit tämja :o önska oss lycka till! (y)

avslutar med en klassiker.. pepsodeeeent =)


småsaker :)


kom för ett litet tag sen hem från min kära morbror som fyllt hela 44 år! det blev väl som vanligt smörgåstårta och fika! ;) fick även träffa min söta lillkusin som just börja krypa, han heter elias och är ungefär ett halv år. han är så charmig och framförallt liten.. haha kan inte fatta att det finns så små levande människor, liksom allt är i miniformat! svårt att tänka att jag oxå varit så pyttis ;o

mobilkvalite (y)



/ e

musiktipset!

borde kanske börja med musiktipset? de finns så grymt många bra låtar och vi kan väl inte hålla dom för oss själva?! det får bli en ny kategori!

första låten i kategorin:
where is the love? - black eyed peas



/ m

godnatt! + dagens outfit :)


tjaaaah EVELINA HÄR! har ej haft tiden att uppdatera eftersom jag varit hos min favorit pojke hela kvällen! det har varit mysigt gosigt och allt möjligt :) haha! iaf så är jag sjukt trött och sängen väntar.. ville bara slänga in ett litet godnatt! ;d

Dagens outfit! efter skolan dvs, orkade inte bry mig vad jag hade på mig då eftersom vi ändå bara hade 2 lektioner och en av dem var bad =)


miriam här igen!

uppdaterar jag inte mycket? :) såklart har evelina inte tid att uppdatera men det kommer nån gång! .. jag har faktist inte hört av henne något sen skolan idag.. men de kommer väl också nån gång ;)
idag blir det att vara med familjen och se på någon film med mamma, ska kolla om vi kan fara och hyra någon och köpa morötter+dip.. om hon orkar! :)

btw, jag har städat min garderob idag, stoooor skillnad!

före..


efter!


det är riktigt tungt att bada!

miriam hära! måste först säga att jag ser riktigt risig ut pga ännu en idrottslektion på badhuset.. de tar på kroppen måste jag säga! :o haha, så jag ska nog bara chilla och ladda upp inför imorgon då det blir att vara med bästevelina! det kmr självklart massoooor med bilder så då har ni något att se fram emot :)

som ni ser så har vi en väldigt enkel bloggdesign.. men jag jobbar på det! det tar sin lilla tid men det kommer ;)


som sagt, ser grymt risig ut och borde inte vara med på bild (;
men de kommer nog nån bild senare ikväll om jag orkat fixa mig (a)

bloggpremiär!


hallåj, vi befinner oss just nu i evves lilla datarum. miriam smäller som vanligt med knallbollarna, och det luktar bränt.. måste vara den härliga lukten av brända bollar? :)

förresten! vi kanske borde presentera oss i vårt första blogginlägg? =)

vi heter då miriam och evelina och är kära vänner. vi bor ju då i härliga lilla älvsbyn långt uppe bland isbjörnar, och vi rider runt på älgar. men det stora intresset är nog de fina renarna som håller oss varma om nätterna. vi bor i iglosar som vi kämpat hårt med att bygga. ingen kritik tack. hahah, näe men vi är iallafall ena glada brudar som fyller 15 år i sommar. vad kan man säga mer? resten om oss får ni väl ta reda på genom att läsa våran blogg :)

efter hårt arbete i badhuset och solariumet är vi lite väl risiga för att va med på bild så det får bli senare!  
ni får ha det bra så länge! pusssaaaaaaar ♥


välkommen till vår blogg! :)

                      

RSS 2.0